24h hinauspalvelu Kuopiossa

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy auttaa sinua tien päälle jäädessäsi. 24h hinauspalvelumme toimii Kuopion alueella vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Joten tarvitsitpa apua milloin tahansa, saat sitä meiltä. Kalustomme on modernia ja tehokasta. Pystymme hinaamaan auton kuin auton lähimmälle korjaamolle tai muuhun sovittuun määränpäähän. Meiltä onnistuu niin henkilö- ja pakettiautojen, asuntovaunujen kuin moottoripyörienkin hinaus.

Hinausta Kuopiossa 24h vuorokaudessa

Voit tilata hinauspalvelun 24h vuorokaudessa soittamalla päivystysnumeroomme. Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Lähetämme laskun hinauksesta suoraan vakuutusyhtiöösi, jos palvelu kuuluu vakuutuksesi piiriin. Muussa tapauksessa voit maksaa palvelun käteisellä. Yritysasiakkaille voimme tehdä myös laskun. Meiltä saat hinauksen nopeasti, luotettavasti ja edullisesti.

Kattavat tiepalvelut avuksesi Kuopiossa

Meiltä saat hinauksen lisäksi myös muut palvelut ongelmatilanteiden avuksi. Meiltä onnistuvat käynnistysapu, auton oven avaus, ojasta veto, renkaan vaihto, tiepalvelut ja kiireettömät kuljetukset, kuten harraste- ja romuautojen kuljetukset. Tarvittaessa toimitamme sinulle myös sijaisauton.

Hinaus- ja tiepalveluita vankalla kokemuksella

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy on vuodesta 1992 toiminut perheyritys, joka on erikoistunut hinaus-, kuljetus- ja hätäpalveluihin. Keräämme pois myös romuautot. Toimimme Kuopion, Jyväskylän ja koko Pohjois-Savon alueella. Kuulumme sekä Suomen Hinausyrittäjät Ry:n että Suomen Kuljetus- ja Logistiikka Ry:n. Ammattitaitoiset työntekijämme osaavat auttaa sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi yhteistyökumppaneitamme ovat Kuusakoski Oy, Copart Suomi Oy sekä alueellamme toimivat korjaamot ja merkkiliikkeet.

Ota yhteyttä! Hinauksen ammattilaiset auttavat sinua 24h vuorokaudessa.

Soita ja tilaa hinaus!