Hinauspalvelu Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Hyytyikö auto tien sivuun tai kävikö harmittava kolari? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä apunasi on perheyritys Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy:n – luotettavaa 24h-hinauspalvelua Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. Tarjoamme päivystävää hinausapua kattavasti Keski-Suomen seudulla vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä, oli sitten arki tai pyhä.

Henkilöautojen ohella hinaamme esimerkiksi maasturit, paketti- ja matkailuautot sekä moottoripyörät, mopot ja mopoautot. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat aina siitä, että kulkuneuvosi pääsee perille haluttuun määränpäähän, esimerkiksi korjaamolle, ilman ylimääräisen vahingon syntymistä.

Hinaus luotettavasti

Auton hinaus tapahtuu meillä paitsi kunnollisen kaluston, myös osaavan kuljetushenkilöstön toimesta. Huolehdimme aina hinauksessa ja auton kuljetuksessa siitä, ettei siihen aiheudu lisävahinkoja. Lisäksi autamme kolaripaikalla esimerkiksi siivoamalla irtokappaleet ja muut osat pois niin, ettei niistä aiheudu ongelmia muille tienkäyttäjille. Meiltä saatava hinauspalvelu on siis varsin kokonaisvaltaista, emmekä sen vähempään tyydy.

Päivystävä ja ammattitaitoinen hinausapu Keski-Suomen alueella on olemassa juuri sinua ja sitä hetkeä varten, kun ajoneuvosi jää tien poskeen esimerkiksi konerikon, kolarin tai ulosajon takia – harmillisia syitä kaikki, mutta apua on kuitenkin saatavilla. Kun soitat meille, saapuu hinausauto paikalle nopealla vasteajalla.

Kutsu meidät paikalle, vaatipa hinausta sitten auto tai kaksipyöräinen menopeli!

Soita ja tilaa hinaus!