Auton käynnistysapu on lähempänä kuin osaat arvatakaan. Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy apukäynnistää kulkuneuvoja Jyväskylässä sekä Keski-Suomessa vuorokauden kaikkina aikoina.

Auto ei starttaa? Onko auton akku vioittunut tai tyhjä? Auton akku saattaa joskus yllättäen tyhjentyä ja matka loppuu silloin ikävästi. Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain naksuttavaa ääntä. Silloin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se vaihtaa uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa jälleen itse itsensä.

Käynnistysapu paikalle 24 h

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen tarjoaa ammattitaitoista ja nopeaa akkupalvelua vuorokauden jokaisena tuntina. Tarvitsetpa apua tien päälle, kotipihalle tai työpaikalle, tulemme paikalle auttamaan nopeasti. Tarjoamme akkupalvelua Jyväskylässä ja lähialueilla, mutta liikumme joustavasti myös Keski-Suomessa. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apukäynnistyksen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen nopeasti. Päivystyksemme on valmiudessa 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apuvirtaa, niin kutsu meidät paikan päälle!

Soita ja tilaa hinaus!