Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen apu ulottuu Laukaan alueelle – ja kauemmaksikin

Meiltä saat avun, kun matkaan tulee esteitä auton tehdessä tenän. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon niin ojan varrelta kuin parkkitalostakin. Mistä tahansa. Hinauspalvelu Laukaan ja muun Jyväskylän seutukunnan alueella hoituu kanssamme aina täydellä luotolla. Ja tietysti 24/7!

Olemme paikallinen perheyritys, jonka toiminta on alkanut vuonna 1992. Me tunnemme toimialueemme hyvin ja tiedämme mihin suunnata ripeästi, kun soitat meiltä hinauksen.

 

Kalusto, jota ei aivan jokaiselta toimijalta löydy

Erikoisuutemme on väkevä hinausauto, jossa on 42 tn nosturi ja hydraulinen etuveto. Pian kalustomme täydentyy 12 tn lavalaitteilla varustetulla autolla! Näillä järeillä koneilla hinataan kovankin kaliiperin kuorma-autot ja muut isot ajoneuvot kelillä kuin kelillä. Tästä syystä meiltä soitetaan hinauspalvelu Laukaasta aina pidemmälle Suomeen asti, sillä kyseistä kalustoa ei aivan jokaiselta hinausfirmalta löydy.

 

Entä mitkä kaikki ajoneuvot sitten hinaamme?

  • Henkilö- ja pakettiautot
  • Maasturit
  • Moottoripyörät, mopot ja mopoautot
  • Traktorit ja muut työkoneet
  • Muut raskaankaluston ajoneuvot

Meiltä saa myös käynnistysavun ja tiepalvelun, sekä veneiden kuljetukset ja romuautojen noudot. Kokonaisvaltaiset palvelumme ovat käytettävissäsi juuri sellaisella kokonaisuudella kuin tarvitset! Lue lisää sivuiltamme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme tarkemmin tarjonnastamme.

 

Soita milloin tahansa, kun tarvitse hinausta Laukaan alueella

Päivystämme hinauksissa, tiepalvelussa ja käynnistysavussa ympäri vuorokauden pitkin vuotta. Meiltä voit luottaa saavasi palvelua aina akuutin tilanteen vaatiessa, toki myös ei niin kiireellisissä tapauksissa. Joskus hinaus voidaan sopia etukäteenkin, mikäli auton siirtämisellä ei ole kovin hoppu.

Olit sitten työmatkalla, lomareissulla, lyhyellä tai pitkällä ajomatkalla, tilaa meiltä hinauspalvelu. Laukaan lisäksi teemme hinauksia koko Keski-Suomessa, kuten Jyväskylässä, Jämsässä, Keuruulla ja muissa seudun kunnissa sekä kaupungeissa. Me huolehdimme, että matkasi jatkuu ja ajoneuvosi pääsee tarvittaessa lähimmälle korjaamolle tarvittaviin toimenpiteisiin.

Soita ja tilaa hinaus!