Hankasalmella hinauspalvelusta huolehtii Hinaus- ja Kuljetuspalvelu Rantanen Oy

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen operoi kautta Keski-Suomen monipuolisten hinausten merkeissä. Tilaa meiltä hinauspalvelu Hankasalmen alueelle, jos olet liikkeellä siellä suunnalla ja autosi tai työkoneesi jättää sinut tienvarteen. Toki ajoneuvo voi päättää olla liikkumatta vaikkapa parkkihallista, kotipihasta tai käydä voi ikävä kolarikin, jolloin tarvitaan hinausautoa.

Me huolehdimme, että autollesi tehdään tarvittavat toimenpiteet, jotta pääset taas liikkeelle. Tarjoamme käyttöösi kattavat palvelut aina käynnistysapua ja tiepalveluja myöten. Toimialueemme on laaja käsittäen niin Jyväskylän, Äänekosken kuin muutkin seutukunnat.

 

Hinausta voi tarvita aivan yllättäen – silloin on turvallista luottaa meihin

Ehkä olet Hankasalmella lomailemassa ja golfaamassa Lomakeskus Revontulessa tai pysähtynyt tunnetulle liikenneasemalle, Jari-Pekalle, mutta auto jättääkin siihen paikkaan. Menossa tai tulossa, läpikulkumatkalla kaupungissa tai miten päin tahansa, hinaus onnistuu meidän toteuttamanamme vaikka keskellä yötä.

Olemme tehneet hinauksia perheyhtiömme voimin vuodesta 1992. Apuumme voit luottaa tiukankin paikan tullen 24/7. Yhteistyömme alueen korjaamojen ja autoliikkeiden kanssa mahdollistaa, että autosi saa tarvitsemansa huollon ja väliaikainen auto järjestyy alle.

Hinauksen tarve voi toki olla ei niin kiireellinenkin, jolloin voit tilata hinauksen meiltä etukäteen. Ota yhteyttä (((LINKKI))) ja tiedustele hinnoistamme tai tilaa hinauspalvelu Hankasalmi–Jyväskylä-seudulle saman tien.

 

Saat meiltä kaikki nämä palvelut Hankasalmella

  • Hinauspalvelut henkilö- ja pakettiautoille, raskaalle kalustolle, mopoille ym.
  • Hinaukset parkkihalleista
  • Tiepalvelut
  • Autojen ovien avaukset
  • Käynnistyspalvelut
  • Romuautojen noudot
  • Veneiden kuljetukset

Akuutti tilanne tai ei, hyödynnä palvelumme. Kerromme mielellämme lisää, jos et löytänyt riittävästi tietoa kotisivuiltamme.

 

Hyvä hinata, kun sen osaa

Meillä työskentelee kokeneita tekijöitä, jotka taitavat hankalatkin hinaukset. Vahva kalustomme on keskeinen osa työssämme onnistumista. Hinauspalvelu Hankasalmella, sekä muualla Keski-Suomessa, toteutuu kanssamme avuliaan ystävällisissä ja sujuvissa merkeissä. Soita meille, kun hinaukselle tulee tarvetta!

Soita ja tilaa hinaus!