24/7 tiepalvelu Lievestuoreella auttaa jatkamaan matkaa. Meiltä saat perinteisen tiepalvelun, joka sisältää esimerkiksi rikkoutuneen renkaan vaihdon, polttoaineen lisäyksen tai käynnistysavun, lukkoon jääneen oven avaamisen, auton ojasta vetämisen ja sijaisauton toimittamisen sekä muitakin mahdollisia tiepalveluita.

Nopean tiepalvelun päämääränä on, että autoilija pääsee jatkamaan matkaa. Se poikkeaa hinauspalvelusta siinä, että auto koetetaan saada ajokuntoon välittömästi paikan päällä. Vian ilmestyessä kannattaa heti soittaa 24/7 tiepalveluumme, koska näin voidaan eliminoida mahdollisia lisävahinkoja. Toisin sanoen ikkunaa ei missään nimessä pidä rikkoa, jos avain on autossa. Meillä on tarjolla paremmat ja turvallisemmat keinot oven avaamiseen. Huomionarvoista on, että tarjoamme myös vara-autopalvelua, mikäli autoa ei saataisikaan ajokuntoon.

Kun matkantekoon tulee ongelmia, voit turvautua apuumme. Päivystämme Lievestuoreella vuorokauden ympäri vuoden kaikkina päivinä. Kuljettajillamme on vahva paikallistuntemus, minkä avulla he pääsevät nopeasti paikalle. Päivystävät puhelinvirkailijamme selvittävät tilanteen kuin tilanteen asianmukaisesti sekä antavat selkeät ohjeet puhelimitse. Ammattitaitoiset kuljettajamme saapuvat oikein varustettuina ripeästi paikalle eivätkä vähästä hätkähdä. Nopea tiepalvelu on tarjolla vuoden jokaisena päivänä, oli sitten pyhä tai arki, jouluaatto tai juhannus.

Kuulumme myös SOS Hinaus -verkostoon, joka käsittää 56 hinausyritystä ympäri maata. Kaikenlainen hätäapu, tiepalvelu ja hinausapu ovat osa jokaista työpäiväämme.

Soita tiepalvelumme päivystävään numeroon 0400 342 381 ja pyydä apu paikalle milloin tahansa. Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa nopeasti kaikissa autosi toimintaan liittyvissä kysymyksissä sekä lähettää avun tuota pikaa paikalle. Lisää päivystysnumeroita sekä yhteydenottolomake löytyvät täältä.

Soita ja tilaa hinaus!