Tiepalvelumme auttaa aina nopeasti kun matkanteko tyssää äkillisesti.

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy:n tiepalvelu päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Vasteaikamme ovat nopeita, joten hädän hetkellä riennämme auttamaan ripeästi kiperissäkin ongelmissa.

Tiepalvelun toimenpiteitä ovat mm. ylös vetäminen ojasta tai tienpientareelta, lisävirtapalvelut, renkaanvaihto, polttoaineen tuominen ynnä muut vastaavat työt.

Tehokas tiepalvelu 24/7-päivystysperiaatteella auttaa silloin kun tarve iskee. Jäipä autosi tienposkeen mistä syystä tahansa, meihin voit ottaa yhteyttä ja kutsua hätiin. Vahvan paikallistuntemuksemme ansiosta osaamme saapua nopeasti paikalle.

Auton oven avaus

Auton oven avaus aina nopeasti Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantaselta. Ovatko auton ovet lukossa ja avaimet sisällä autossa? Älä riko turhaan ikkunaa sillä sen vaihtaminen tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin meidän tekemä auton oven avaus. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti Jyväskylässä sekä Keski-Suomen alueella. Päivystämme 24 h, joten auton ovien avaus onnistuu milloin tahansa ja apua saa aina. Ota siis yhteyttä meihin kun tarvitset apua nopeasti!

Soita ja tilaa hinaus!