Meiltä hinaukset Leivonmäen ja Joutsan seudulla

Leivonmäki Joutsan kunnassa kuuluu Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantasen toimialueeseen. Toimimme koko Keski-Suomen alueella ja tarpeen tullen vaikka kauempanakin, mikäli tilanne vaatii. Olemme päivystävä hinausala perheyhtiö, jonka ammattilaiset ovat käytettävissäsi niin keskellä kesää kuin talveakin. Soita milloin tahansa hinauspalvelu Leivonmäelle, jos ajoneuvo jättää sinut. Me emme jätä!

 

Hinaamme autosi, traktorisi…

Ja monenlaiset muuta ajoneuvot. Näitä kaikkia kulkupelejä pystymme hinaamaan:

  • henkilöautot ja pakettiautot
  • mopot, mopoautot ja moottoripyörät
  • traktorit ja muut työkoneet
  • kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot.

Hyvin kookkaatkin raskaankaluston ajoneuvot hinataan onnistuneesti väkevän välineistömme avulla.

 

Lisäksi tarjoamme sinulle

  • Tiepalvelut, kuten ylösvedot ojasta, lisävirta, renkaanvaihto ym.
  • Käynnistysapu silloin, kun auton akku tyhjenee.
  • Romuautojen noudot yhteistyössä Kuusakosken kanssa.
  • Veneiden kuljetukset, kun on noston tai laskun aika.

Hyödynnä palvelumme siten kuin halut! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai tee tilaus suoraan. Kerromme mielellämme lisää, mikäli haluat tietää tarkemmin tarjonnastamme, etkä löytänyt riittävästi tietoa sivuiltamme.

 

Tulossa, menossa, asukkaana, lomailijana?

Oli asiasi mikä tahansa, me palvelemme kaikkia, niin yksityisiä henkilöitä kuin yritysedustajia, jotka tarvitsevat hinausta tai muuta palveluamme. Vaikka sinulla olisi ajatus esimerkiksi rentouttavasta, sujuvasta luontolomasta Leivonmäen kansallispuistossa, ei autosi välttämättä ole samaa mieltä. Ajoneuvoon voi tulla ongelmia milloin tahansa paikkaan katsomatta.

Me hinaamme autosi pois niin tien penkalta, ojasta, parkkihallista kuin mökkipihastakin. Meillä on kalusto erilaisille hinauksille. Esimerkiksi parkkitaloon on lähdettävä tekemään hinausta hieman toisenlaisella kalustolla kuin metsäraitille.

 

Mistä löytyy hinattavaa, sinne suuntaa Rantanen

Soitto vain meille ja hinaus alkaa järjestymään. Hinauspalvelu Leivonmäki–Joutsa–Jyväskylä-seudulla on vain yhteydenoton päässä. Voit laittaa numeromme muistiin puhelimeesi, jotta tilanteen tullen tavoitat meidät nopeasti ja pääsemme hoitamaan asiaasi mahdollisimman ripeästi.

Soita ja tilaa hinaus!