Hinausta vailla Keuruun kulmilla? Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen hoitaa!

Olemme Jyväskylän seudulla monelle tutuksi tullut hinausyritys. Teemme hinauksia henkilöautoille, raskaalle kalustolle ja kaikille ajoneuvoille siltä väliltä koko Keski-Suomessa, tarvittaessa kauempanakin. Näin ollen hinauspalvelu Keuruun, Jämsän, Äänekosken, Hankasalmen, Leivonmäen ja muun lähiseudun kuntien ja kaupunkien alueilla onnistuu aina kun sitä tarvitset.

Soita meille ja tilaa hinaus, kun matkaan tulee mutkia! Hinauksen voi tilata myös etukäteen, mikäli kuljetuksella ei ole kiire. Katso yhteystietomme.

 

Yöstä päivään, kesästä talveen, hinauspalvelumme aina lähtövalmiina

Me päivystämme ympäri vuoden ja vuorokauden, sillä ajoneuvo ei katso aikaa saati paikkaa, kun se päättää sanoa itsensä irti yhteisestä matkanteostanne. Jos olet esimerkiksi lomailemassa, kenties kohteenasi Keuruulla sijaitseva maailman suurin Höyryveturipuisto, ja auto tekee tenän, me pyrimme saapumaan ripeästi luoksesi mahdollistaen lomasi jatkumisen.

Tai mikäli käy niin, että olet majoittunut Keuruun helmeen, loma- ja viihdekeskus Hotelli Keurusselkään, mutta lähdön hetkellä auto jämähtääkin parkkiin, me tulemme mielellämme katsastamaan tilanteen ja viemään auton tarvittaessa lähimmälle korjaamolle huoltoon.

Avullamme pääset aina jatkamaan matkaasi. Tallenna numeromme puhelimeesi kaiken varalta, mikäli suuntaat Keuruun seudulle loma- tai muun matkan merkeissä, niin olemme vain muutaman luurinnäpäytyksen päässä!

 

Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot

  • Henkilöautot
  • Pakettiautot
  • Matkailuautot ja -vaunut
  • Moottoripyörät
  • Mopot ja mopoautot
  • Kuorma-autot
  • Traktorit
  • Ja muut raskaankaluston ajoneuvot

Näin ollen pystymme auttamaan, jos olet ajamassa vaikka tärkeää kuljetusta Keuruun tienoolla. Valttimme on vahva kalusto, jonka kapasiteetti kykenee todella raskaidenkin ajoneuvojen hinauksiin.

 

Vuodesta 1992

Siitä lähtien perheyhtiömme on tehnyt hinauksia laajentaen toimialuettaan pikku hiljaa toimipisteeltään Vaajakoskelta koko Keski-Suomen kattavaksi. Vuosien varrella meidät on opittu tuntemaan lokaalina, tuttuna hinausyrityksenä, jonka toimintaan voi aina luottaa. Hinauspalvelu Keuruun ja muun maakunnan alueella hoituu näin ollen takuuvarmasti siten kuin on yhdessä sovittukin!

Soita ja tilaa hinaus!