Äänekosken hinaukset hoitaa Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen

Hinauksemme ulottuvat kotiseudultamme Jyväskylän Vaajakoskelta koko Keski-Suomeen, aina Äänekosken kaupunkiin ja sen naapuriin Laukaalle saakka. Meille voit soittaa mihin vuorokaudenaikaan tai vuodenaikaan tahansa, sillä hinauspalvelu Äänekosken alueella päivystää 24/7. Pystymme hinaamaan kaiken tyyppiset ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon.

 

Hinaamme esimerkiksi

  • Henkilöautot
  • Mopot
  • Mopoautot
  • Moottoripyörät
  • Pakettiautot
  • Kuorma-autot
  • Yhdistelmäajoneuvot
  • Matkailuautot
  • Traktorit ja muut työkoneet

Millä sinä olet liikkeellä? Sillä ei ole merkitystä! Soita, niin hinaus järjestyy takuulla.

 

Kun matkaa on päästävä jatkamaan

Oletko reissun päällä omalla henkilöautollasi tai vaikka vuokratulla pikkubussilla? Oletteko porukalla lomalla, ehkäpä suuntananne Äänekosken höyryajan perinnemiljöö Wanha Asema-alue ja satama? Me riennämme hätiin, jos matka yllättäen katkeaakin.

Vai onko suksiboksi ladattu ja kohteena Äänemäen laskettelurinteen houkuttelevat hanget, mutta autopa jättääkin tienvarteen? Tai kenties köröttelet metsäraitilla metsäkoneen kanssa, mutta koneeseen tulee vika ja eteneminen loppuu siihen.

Oli tilanteesi mikä tahansa ja ajoneuvosi mikä tahansa, meidän tavoitteemme on mahdollistaa matkasi jatkuminen. Hinaamme ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle, mikäli vika sitä vaatii, mutta ongelmat pystytään hoitamaan myös paikan päällä esimerkiksi akkuavun merkeissä. Tutustu sivullamme monipuoliseen palvelutarjontaamme tai soita saman tien hinauspalvelu Äänekoski–Jyväsylä-seudulle, apu ei ole pitkän matkan päässä.

 

Miksi tilaisit hinauksen juuri meiltä?

Ensinnäkin siksi, että olemme kokenut hinausalan perheyritys. Aloitimme toimintamme jo vuonna 1992. Tänä aikana olemme hankkineet arvokasta kokemusta ja taitoa niin itse työn saralta kuin toimialueemme osalta. Keski-Suomen alueet ovat tulleet meille tutuiksi, joten tiedämme nopeasti, minne lähteä tarpeen vaatiessa.

Meillä on myös mahtava kalusto, johon kuuluvasta autosta löytyy hydraulinen etuveto. Hinausautossa on niin ikään 42 tn nosturi ja pikapuoliin käyttöömme saapuvassa, uudessa raskaankaluston hinausautossa 12 tn lavalaitteet. Pystymme siis hinaamaan hyvinkin suuret ajoneuvot.

Muistathan, että hinauspalvelu Äänekosken seudulla järjestyy Rantaselta. Nähdään tien päällä tai missä tahansa muualla, missä hinaukseen ikinä onkaan tarvetta!

Soita ja tilaa hinaus!