Juutuitko Jämsään, mutta matkaa olisi jatkettava? Soita meiltä hinaus!

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen auttaa hinaustarpeessa niin jämsäläisiä kuin kaupunkiin saapuvia vierailijoita. Hinauspalvelu Jämsän seudulla, Keuruulla sekä muissa Jyväskylän seutukunnissa koko maakuntaa myöten tavoittaa kaikki tielläliikkujat 24/7. Hinausautomme ovat tuttu näky tienoilla ympäri vuoden.

Hinaamme kaiken tyyppiset ajoneuvot: henkilöautot, pakettiautot, mopot ja mopoautot, moottoripyörät, kuorma-autot, yhdistelmäajoneuvot ynnä muut raskaankaluston koneet. Myös traktorit ja muut työkoneet. Soita meiltä hinaus akuutin tilanteen edessä tai kiireettömissä merkeissä! Katso yhteystietomme.

 

Lähditkö lomalle? Olitko vain läpikulkumatkalla?

Ja ajoneuvosi yllättäen otti ja hyytyi, eikä tilanne ratkea ilman ammattilaisen neuvoja? Jämsän Himokselle tullaan laskettelemaan, viettämään eritoten juhannusta Himos Juhannus -festivaaleille sekä viihtymään Himos Areenan keikoille. Matkoilla voi kuitenkin sattua ja tapahtua ajoneuvojen kanssa. Kolari, rengasrikko, akun tyhjentyminen tai muu syy voi tehdä stopin reissulle, oli kyseessä sitten tulo- tai menomatka.

Yrityksemme hinausauto ammattitaitoisen kuljettajamme ohjastamana saapuu soitostasi paikalle niin pian kuin mahdollista. Tilanteessa kartoitetaan ongelma ja auto hinataan tarvittaessa lähimmälle korjaamolle. Akkuapua saa meiltä paikan päällä. Lukkiutuneet ovetkin avataan autoa vahingoittamatta.

Huolehdimme, että matkalaiset pääsevät jatkamaan reissuaan sujuvasti ja turvallisesti. Meillä on hyvät yhteistyökumppanit paikallisten korjaamoiden ja merkkiliikkeiden kanssa, joten sijaisautokin järjestyy kauttamme helposti tarpeen vaatiessa. Palveluvalikoimamme on laaja, tutustu siihen sivuillamme tai kysy meiltä suoraan lisää.

 

Se paikallinen perheyhtiö palveluksessasi!

Näin on ollut vuodesta 1992 Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Meiltä saa aina täydellä ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella toteutuvaa, lupsakkaa palvelua. Oli yö tai päivä, arki tai pyhä.

Hinauspalvelu Jämsä–Äänekoski–Hankasalmi–Keuruu-alueilla liikkuu sinne missä Sinäkin olet. Meillä on erittäin järeä kalusto suurtenkin ajoneuvojen hinauksiin pahimmillakin talvikeleillä.

Soita ja tilaa hinaus!