Hinaus- ja kuljetusliike Keski-Suomessa

Soita ja tilaa hinaus!

Luotettavaa palvelua 24/7 Jyväskylän seudulla

 

Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen Oy auttaa ammattitaitoisesti monenlaisissa tilanteissa. Toimialueemme on laaja, ja se ulottuu Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Keskeisiä toimipaikkojamme ovat myös Laukaa, Keuruu, Hankasalmi, Leivonmäki, Äänekoski, Himos ja Jämsä, missä hoidamme usein erilaisia työtehtäviä.

 

Apunasi joka päivä kellon ympäri

24 h eli ympäri vuorokauden toimiva päivystyksemme palvelee vuoden jokaisena päivänä. Jos auto jättää tien varteen keskellä yötä tai rengas puhkeaa pyhäpäivänä, saat silti nopeasti apua. Palvelemme autoilijoita ja muita tiellä liikkujia paikasta tai ajankohdasta riippumatta. Soita meille, niin tulemme sinne, missä apuamme tarvitaan.

Joskus avuntarve yllättää myös matkailijan. Esimerkiksi Neste Ralli, Päijännepurjehdus, Suomipop-festivaalit, Jyväskylän kesä, Jyrock-festivaalit ja Yökaupungin Yö -kaupunkifestarit ovat tunnettuja tapahtumia, joissa myös me palvelemme tarvittaessa. Pidämme huolen siitä, ettei matka katkea lomallakaan, vaan kulkuneuvosi pääsee perille haluttuun määränpäähän.

 

Tunnemme toimialueemme

Olemme paikallinen ja palveleva hinaus- ja kuljetuspalveluyritys Keski-Suomen alueella. Olemme lähellä asiakasta ja helposti tavoitettavissa erilaisissa äkillisissäkin ongelmatilanteissa. Liikumme päivittäin muun muassa Jyväskylässä, Laukaalla, Himoksella ja Jämsässä – hinausautomme ovat aina valmiina palvelemaan niin lähialueiden kuin kauempanakin asuvia asiakkaita.

Tunnemme myös Jyväskylän seudun keskeisimmät maamerkit, joihin lukeutuvat muun muassa rautatieasema, linja-autoasema, yliopisto, Jyväskylän Harju, Matti Nykäsen mäki, Kuokkalan vesitorni, Vesilinnan näkötorni, Kärkistensilta, Laajavuori ja Päijänne. Jos sijaitset näiden paikkojen läheisyydessä, kerro se meille, niin suunnistamme perille entistä nopeammin ja näppärämmin!

 

Hinausauto kulkee ketterästi kaikkialle

Käytössämme on tehokas ja nykyaikainen hinauskalusto, jonka avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti kelistä ja ajankohdasta riippumatta. Asianmukaiset koneet ja laitteet mahdollistavat sen, että saamme kuljetettua kaikenlaisia ajoneuvoja paikasta toiseen koosta tai mallista riippumatta. Hoidamme kaikki työtehtävät aina tarkasti ja huolellisesti turvallisuudesta tinkimättä.

Olipa kyseessä kolari tai auton hyytyminen tien sivuun, soita ja kerro, kuinka voimme auttaa!

 

Toimimme näillä paikkakunnilla:
Jyväskylä
Laukaa
Äänekoski
Uurainen
Tikkakoski
Petäjävesi
Leivonmäki
Toivakka
Joutsa
Jämsä
Muurame
Kuhmoinen
Halli
Keuruu
Haapamäki
Multia
Pihlajavesi
Pylkönmäki
Saarijärvi
Karstula
Humppi
Kannonkoski
Kyyjärvi
Kivijärvi
Muhola
Kinnula
Pihtipudas
Keitelepohja
Suovanlahti
Konginkangas
Suovanlahti
Suolahti
Konnevesi
Himos
Alppihimos