Veneen nostot ja laskut Keski-Suomessa

Olisiko aika siirtää vene kotiin tai kesämökille? Kun veneen kuljetus on ajankohtaista, Hinaus- ja Kuljetuspalvelu Rantanen Oy palvelee. Autamme veneilijöitä ammattitaitoisesti kaikissa kuljetustarpeissa Jyväskylän ja koko Keski-Suomen alueella. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua silloin, kuin sitä tarvitset.

 

Kuljetamme veneet turvallisesti perille

Kun on aika siirtää vene, me teemme sen käden käänteessä. Huolehdimme aina siitä, että veneesi pääsee perille haluttuun määränpäähän ilman vahinkoja. Meillä kuljetuksista, siirroista ja hinauksista vastaavat kokeneet ja koulutetut alan ammattilaiset, jotka osaavat huomioida kaikki onnistuneeseen lopputulokseen tarvittavat yksityiskohdat.

 

Kuljetuspalvelua veneilijöille Keski-Suomessa

Palveluihimme kuluu veneen kuljetus Jyväskylän ja Keski-Suomeen alueella. Keskeistä toiminta-aluettamme on myös Päijänne, joka Suomen toiseksi suurimpana järvenä houkuttelee runsaasti veneilijöitä niin läheltä kuin kaukaa. Kun haluat päästä veneilemään Päijänteen upeisiin maisemiin, soita meille, niin kuljetamme veneesi paikan päälle. Kohteesi voi sijaita myös missä tahansa muualla Keski-Suomen alueella – me tulemme paikan päälle sovittuna ajankohtana. Kun vene pitää siirtää, kutsu meidät paikalle!

Soita ja tilaa hinaus!