Hinaamme kaikki ajoneuvot kuorma-autoista työkoneisiin varsin vahvalla kalustolla

Kun kone hyytyy, Hinaus- ja kuljetuspalvelu Rantanen ei! Raskaan kaluston hinaus Jyväskylästä koko Keski-Suomeen sekä muualle maahan on yksi leipälajeistamme.

Me hinaamme monenlaiset raskaankaluston ajoneuvot silloin, kun kulku katkeaa syystä tai toisesta. Tarjoamme myös käynnistysapua sekä muita hinaus– ja tiepalveluja. Tilaa palvelu tarpeesi mukaan, niin pääset jatkamaan matkaasi pikimmiten.

 

Saat meiltä hinaukset ajoneuvoille, kuten:

  • kuorma-autot
  • yhdistelmäajoneuvot
  • jakeluautot
  • traktorit
  • kaikki työkoneet
  • ja monet muut.

Raskaan kaluston hinaus hoituu yhteistyössä Hinaus-Jyväskylä Oy:n kanssa. Palvelu on saatavillasi 24/7, joten älä epäröi soittaa, oli päivä tai aika mikä tahansa.

 

Kunnon kalustolla se käy kuin tanssi

Autamme sinua haastavissakin olosuhteissa, sillä autossamme on hydraulinen etuveto, jonka ansiosta jumiin ei varmasti jäädä pahimmallakaan talvikelillä saati muun säähirvityksen keskellä. Autossa on myös 42 tn nosturi, ja lähitulevaisuudessa kalustomme täydentyy raskaan kaluston hinausautolla, jossa on 12 tn lavalaitteet.

Järeät hinausautot yhdistettynä taitoomme ja kokemukseemme takaa, että hinaus onnistuu turvallisesti kaikkien oikeiden oppien mukaan.

 

Raskaan kaluston hinaus – hinta muodostuu muutamasta tekijästä

Raskaan kaluston hinauksen hintaan vaikuttaa se, milloin hinaus suoritetaan, kuinka kauan tehtävässä kestää, kuinka pitkälle on lähdettävä ja kuinka suuri ajoneuvon kokoluokka on. Edullisimmillaan hinaus on arkipäivisin ja hieman enemmän kukkaroa kaventaa iltaisin, viikonloppuisin sekä pyhinä tehtävä hinaus.

Voit tiedustella meiltä hintoja etukäteen, niin voimme kertoa hinnoitteluperusteistamme ja antaa esimerkin hinauksen hinnasta. Ota yhteyttä! Muistathan, että kaikki vakuutusyhtiöt ovat yhteistyökumppaneitamme, joten laskutusprosessi käy vaivatta kauttamme.

 

Lähdemme luoksesi tarvittaessa Keski-Suomea kauemmaksikin

Vaikka päätoimialueemme on Keski-Suomi, kannattaa kauempaakin soittaa. Valttejamme ovat juurikin hinausautot, joilla pystytään toteuttamaan todella raskaidenkin ajoneuvojen hinaukset.

Hälytä meidät apuun, niin et jää kuorma-autosi kanssa tienposkeen. Raskaan kaluston hinaus Jyväskylässä tai muualla seutukunnassa on turvallista tilata luotettavana tunnetulta, pitkän linjan perheyhtiöltä. Meillä on hinattu ajoneuvoja aina vuodesta 1992 varmatoimisin ottein.

Soita ja tilaa hinaus!